Елате и празнувайте вашите
Сватби и частни партита

Kъде се сбъдват мечтите? В RIU Pravets Resort, разбира се!

Този специален за Вас и Вашите гости ден гарантирано ще остане незабравим, след индивидуални подход и консултация от нашия екип Събития. За наслада на всички сетива може да изберете от подбраните от главен готвач шеф Иванов празнични менюта, а за доброто настроение и бляскъв празник разчитайте на отворени барове с напитки според Вашия избор. Като комплимент младоженците получават нощувка в деня на сватбата, специални цени за настаняване и ексклузивни оферти за настаняване в неделя.

Освен мечтания ритуал  с така притегателната гледка към езеро „Правец“ се предоставят възможности и за вътрешни ритуали.

Бална зала „Тера“ е с капацитет от 50 до 200 души с дневна светлина и директен достъп до терасата към езерото.
Бална зала „Правец“, с капацитет от 150 до 350 души, предполага  възможности за декорация до там до където стигат мечтите ви.

За Вас и Вашите гости предлагаме набор от допълнителни услуги и активности срещу допълнително заплащане:
Oбличане на залата, заря и фойерверки от лицензирана за работа на територията на комплекса фирма, екслузивна фотосесия на голф игрището, наем на локация за фотосесия в Pravets Golf Club.

 

Перфектното място за
Корпоративни събития

За Вашето корпоративно събитие предлагаме:
Конферентни зали: техническо оборудване, мултимедия, екран, флипчарт и озвучителна система с 1 бр. микрофон, зала за срещи/мултимедия и екран/, безжичен интернет. При необходимост и срещу заплащане – допълнително техническо оборудване и предоставяне на изложбена площ.

Разнообразие от кафе-паузи. 

Обяд и вечеря: на блок маса в ресторант „Езерото“, меню според избора на главния готвач/не са включени напитки/, самостоятелна вечеря на сет меню за 40 човека в ресторант „Хънтърс“/срещу допълнително заплащане/.

Отворени барове за самостоятелни вечери: за продължение на вечерта, предлагаме за Вашите гости нашия Пиано бар с музика на живо в дните петък и събота. В делнични дни – по предварителна уговорка и при минимална задължителна консумация.

Хотелско настаняване нощувка: настаняване след 15.00 часа, освобождаване на стаите до 12.00 часа, разположение на стаите според заетостта на хотела, закуска на бюфет, безплатно ползване на термална зона спа център, закрит басейн и фитнес, безплатно ползване на паркинг и интернет, такса и застраховка, както и много допълнителни услуги/след допълнително уговаряне и заплащане/:

Напитка за „Добре дошли”, Такса „бушон”, DJ /в самостоятелна зала, Дегустация на вино, Interactive Virtual Photo Center, Активности в Pravets Golf Club, Индивидуален урок с PGA Professional, „Голф клиника”, или групов голф урок с професионален инструктор, Боулинг, Тенис на корт, Тенис на маса, билярд и велосипеди под наем.

 


Конференции

На ваше разположение са 9 зали, оборудвани с всичко необходимо за презентации, промоционални събития, семинари, обучения, корпоративни и частни събития.


Фестивали

RIU Pravets Golf & SPA Resort е домакин на Международния Музикален Фестивал ”Моцартови Празници”.

Повече информация на http://mozartfest.eu/