Пакет „Pravets SPA Paradise“

Цена на нощувка за двама, полупансион – 260 лв.

Пакетна цена за двама, за 1 нощувка през седмицата, валидна при настаняване в двойна стая с изглед планина и включва – една нощувка на база полупансион – закуска и вечеря на блок маса; 1 бр. масаж/по избор „Солено езеро“ или „Планинско ухание“/ , безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра, интернет, паркинг, такси и ДДС.

Специални подаръци за всеки гост:

  • Голф пакет за начинаещи*
    Включва: транспорт от хотела до голф академията и обратно; необходимата екипировка;
    урок с професионален голф инструктор /15мин. /; кошница с 50 голф топки;
  • Боулинг игра за всеки гост*
    Боулинг игра за всеки гост* /Залата работи в дните от сряда до неделя включително/

Доплащане за обяд на блок маса: 24.00лв. на човек на ден към пакетната цена при предварителна заявка в момента на резервация. Офертата е валидна за дните от неделя до четвъртък до 20.12.2017 г.

*Необходима е предварителна резервация при настаняване според възможностите на хотела. Хотелът си запазва правото в периода на офертата да предлага промоции и пакети, които изключват настоящата.

*може да изберете между масажите „Солено езеро“ и „Планинско ухание“ – необходима е предварителна резервация на СПА рецепция – 0878 053074

Масаж „ Солено езеро”

След затопляне в турската баня със специална копринена ръкавица тялото Ви ще бъде нежно почистено. Следва пенен масаж с ориенталски мехове, напълнени с натурална пяна и измиване на косата. Масажът с пяна намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус, отнема напрежението в сетивата. Тялото е добре подготвено за релакс в соленото езеро за аква-медитация, с ефект на мъртво море, изключително благоприятно за кожни възпаления и ставни проблеми, за по еластична и млада кожа.
Продължителност: 60 мин.

Масаж „ Планинско ухание”

Лек и отпускащ масаж, който регулира потока енергия в тялото, подобрява кръвообръщението и предпазва кожата от външни негативни фактори. В съчетание с мека приглушена светлина, етеричното масло „планински бриз”, ще окаже благоприятно влияние върху здравето и настроението. МАсажът е с антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект.
Продължителност: 60 мин.

За резервации: Т: 02/902 41 03; Е: reservationspravets@tts.bg