Udaya Live Yoga & Music Festival

От 16 до 21 август в Riu Pravets Golf & SPA Resort.

Udaya Live Yoga & Music Festival ще се проведе за втора поредна година в България. Събитието ще събере у нас 50 от най-добрите йога учители и музиканти от цял свят. Домакин на незабравимото изживяване от 16 до 21 август ще е Riu Pravets Golf & SPA Resort.

Това издание на фестивала е посветено на водата. Предвидени са 4 сцени на открито, разположени на брега на езерото край Правец, зали на закрито, уъркшопове и дълбоки практики. Ще бъдат организирани и специални партита край басейна. Йога практиките и занятията ще бъдат всеки ден от 7:00 до 19:00 часа. Участниците ще имат възможност да съставят своя персонална програма по избор от разнообразните йога класове. Програмата може да започне с медитация рано сутрин и да продължи до късно през нощта с музика под звездите.

Вижте списък на учителите и музикантите, които ще бъдат с нас. Сред тях са:

Sianna Sherman – основател на течението „Мистична йога“, преподавател, признат в цял свят, майстор на духовната алхимия.

Annie Carpenter – създател на течението на Smart Flow Йога. Ани е известна със съвременните си класове посветени на практики за възстановителна йога и йога за грижа за гръбначния стълб.

Christi Christensen – интегриране на йога, танци и хаус музика по време на дълбоко издишващи практики. Класовете на Кристи са комбинация между вдъхновение и атлетизъм.

Daniel Scott – акройога инструктор с богат опит. Даниел е известен с това, че учи както хората да бъдат йоги, така и йогите да бъдат хора.

Rudy Mettia – преподавател, който умее да мотивира всеки ученик, от начинаещ до напреднал да разбере и преживее предизвикателството йога, дори чрез най-базовите практики.

Steve Connel – актьор, комик, поет, лектор на мотивационни речи с многобройни участия, сред които и такива пред президента Обама, Опра Уинфри, Мая Анджело и др.

Joey Lugassy – певец, композитор с 2 номинации за награда “Еми“ в категория най-добра песен.

Idan Raichel – продуцент, пианист, текстописец и изпълнител, световно-известна музикална икона, познат с участията си на най-големите сцени на планетата.

Dave Stringer – номиниран за награда “Грами”, известен джазмен, новатор в създаването на съвременен Киртан.

Tina Malia – автор, музикант и музикален инженер, който съчетава всички жанрове на музиката от съвременен поп до етно музика.

“Уникалната комбинация от йога практики и музика е магия. Споделена с други хора, готови за същото приключение, тя открива пред теб нов свят, в който разбираш повече за себе си научаваш как да се справяш дори с най-трудните житейски ситуации”, разказва инициаторът на събитието Ярив Лернер, основател на Udaya Entertainment и изпълнителен директор на Nu Boyana Film Studios. Вижте повече от разказа му тук.

Потопете се в атмосферата на фестивала с видео кадрите от миналогодишното издание или вижте повече информация на:  www.udayalive.com