Уважаеми гости, във връзка със заповед на Министъра на здравеопазването №РД-01-856/19.10.2021 г., Ви информираме, че от 21.10.2021 г. на територията на RIU Pravets Resort са в сила нови противоепидемични мерки. Достъп до обектите в хотела имат само следните лица:

∙ ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или за преболедуване;
∙ имат отрицателен резултат от PCR тест, проведен до 72 часа преди влизане в обекта;
∙ имат отрицателен резултат от бърз антигенен тест, проведен до 48 часа преди влизане в обекта.

ДОБРЕ ДОШЛИ В
RIU Pravets Golf & SPA Resort

Хотелът предлага спокойна и уютна атмосфера за отдих или работа. RIU Pravets Resort предлага на своите гости спираща дъха гледка към езерото и голф игрището, както и живописните склонове на Стара планина

Луксозният комплекс разполага с общо 251 помещения – двойни стаи с изглед към езерото, двойни стаи с изглед към планината, луксозни апартаменти с изглед към езерото, екзекютив етаж със студиа, апартаменти с една спалня и апартаменти с две спални, както и вили всяка от които с 2 спални, 2 бани, всекидневна с кухненски бокс, предлагащи всички необходимо, за да задоволят най-взискателните изисквания на гостите ни по време на почивка и бизнес пътувания.

Местоположение >

Правец Голф Клуб
Играй голф като професионалист

Проектирано от Питър Харадин, голф игрището от парков тип е обкръжено от невероятната гледка на планина, езеро и впечатляващия хотел RIU Pravets Resort.

Емблематичната 8-ма дупка с пар 3 е разположена на предизвикателен за играчите островен грийн. 9-та и 18-та дупка завършват в един обединен просторен двоен грийн по подобие на Старото игрище в Сейнт Андрюс. Благодарение на своето осветление тренировъчното игрище предлага уникалната възможност за игра рано сутрин и през нощта.

Още >

bg_BG
https://www.livechatalternative.com/