МОZART FESTIVAL PRAVETS 2020

МОZART FESTIVAL PRAVETS 2020

21 – 23.08.2020г.

Пакетна цена за двойна стая изглед планина:

3 нощувки  – 599 лв.

2 нощувки – 480 лв.

Пакетна цена за единична стая изглед планина:

3 нощувки  – 428 лв.

2 нощувки – 343 лв.

 

Деца до 10 години се настаняват безплатно в стаята на родителите.
Доплащане за дете от 10 до 12 г. –  50лв на нощувка на база НВ

  • по време на представленията е задължителен родителският надзор

Доплащане за трети възрастен в двойна стая на нощувка: 100лв. на база НВ с включени билети за представленията.

Цената е на стая изглед планина и включва:

Съответния брой нощувки на база полу – пансион– вкл. закуска и вечеря на блок маса; безплатно използване на термалната зона на СПА центъра, фитнес, закрит басейн; билети по приложената програма в периода в зона пред сцената интернет, безплатна анимация за деца и възрастни; интернет, паркинг, такси, ДДС.

 

Пакетна цена за двойна стая изглед езеро:

3 нощувки  – 674 лв.

2 нощувки- 530 лв.

Пакетна цена за единична стая изглед езеро:

3 нощувки  – 473 лв.

2 нощувки – 373 лв.

Деца до 10 години се настаняват безплатно в стаята на родителите. Доплащане за дете от 10 до 12 г. –  50лв на нощувка на база НВ без запазено място за представленията Доплащане за трети възрастен в двойна стая на нощувка: 100лв. на база НВ с включени билети за представленията.

 Цената е на стая с изглед езеро и включва:

Съответния брой нощувки на база полу – пансион– вкл. закуска и вечеря на блок маса; безплатно използване на термалната зона на СПА центъра, фитнес, закрит басейн; билети по приложената програма в периода в зона пред сцената; безплатна анимация за деца и възрастни; интернет, паркинг, такси, ДДС.

 Цени за друг тип помещение- при допълнително запитване.

 За резервации: Тel: 02/902 41 03; Е-mail: reservationspravets@tts.bg

Вашето здраве и това на нашите служители е от изключителна важност за RIU Pravets Golf & SPA Resort. Бихме искали да ви уверим, че отваряме като напълно спазваме препоръките на Министерството на туризма (http://www.tourism.government.bg/sites/tourism.government.bg/files/uploads/ukazaniya-.pdf)  

През изминалите два месеца Riu Hotels & Resorts, съвместно с Preverisk Group (https://preverisk.com/en)  – международна консултантска компания, специализирана в съвети за безопасност и здраве, одит и обучение в туристическата индустрия, преобразува един от хотелите си в Палма де Майорка в тренировъчен център. Всички мерки за безопастност и превенция, препоръчани от СЗО и Preverisk group, са били прилагани в реална обстановка.

Управляващата верига RIU Hotels прилага своя дългогодишен опит за изготвяне на всеобхватни предпазни мерки, за да бъде престоят Ви не само незабравим, но и изпълнен със спокойствие.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!